Řemínek na Apple Watch Trailový tah

Cureaua pentru Apple Watch oferă combinația perfectă de confort, funcționalitate și design. Proiectată ținând cont de nevoile celor mai exigenți utilizatori, cureaua Trail nu este doar un accesoriu practic pentru ceasul dvs., ci devine o parte indispensabilă a vieții dvs. de zi cu zi.

 .

Compatibilitate

Apple Watch Ultra 2 49mm
Apple Watch Series 9 45mm
Apple Watch Ultra 49mm
Apple Watch Series 8 45mm
Apple Watch SE2 44mm
Apple Watch Series 7 45mm
Apple Watch Series 6 44mm
Apple Watch SE 44mm
Apple Watch Series 5 44mm
Apple Watch Series 4 44mm
Apple Watch Series 3 42mm
Apple Watch Series 2 42mm
Apple Watch Series 1 42mm

Aplicație curea

Ține apăsat butonul de eliberare al Apple Watch, apoi introdu cu grijă conectorul curelei în Apple Watch până când se aude un scurt "clic". Urmează aceeași procedură pentru a instala a doua bucată de bandă.

.

Îndepărtarea benzii

Țineți apăsat butonul de eliberare a Apple Watch, apoi glisați cu grijă conectorul benzii din Apple Watch. Urmează aceiași pași pentru a îndepărta a doua curea.

.

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de confidențialitate

Arată detaliile
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă