Despre noi

Bine ați venit la Cubenest! Sunteți aici pentru că împărtășiți pasiunea noastră pentru produsele Apple. Ca și dumneavoastră, iubim orice lucru cu logo-ul Apple și credem că ar trebui să fie însoțit doar de accesorii de cea mai bună calitate.

Povestea noastră a început din dragoste pentru aceste dispozitive unice. Eram doar un grup de prieteni pasionați de gadgeturi care nu doreau să accepte accesorii mediocre pentru produsele noastre Apple. Ne doream ceva mai bun, ceva care să se potrivească cu adevărat cu estetica și calitatea înaltă pe care o oferă dispozitivele Apple. Și astfel s-a născut Cubenest!

Numele Cubenest este inspirat din două concepte. Prima parte, Cube, se referă la cubul de 1m3 pe care îl aveam agățat pe tavan la ora de fizică. Acest cub ne-a uimit întotdeauna prin dimensiunea și precizia sa - și această precizie milimetrică este cea pe care o aducem în produsele noastre.

A doua parte, Cuibul, simbolizează două aspecte. Primul, fascinația, ne motivează să lucrăm din greu la detaliile și designul produselor noastre. Le creăm pentru a se potrivi perfect cu mărul mușcat iconic. A doua semnificație a cuvântului Nest reprezintă apoi cuibul - la fel cum puii capătă energie și sunt hrăniți în cuib, produsele noastre oferă energia necesară pentru ca micuții dvs. să fie pregătiți pentru zi. Dacă aveți nevoie să vă refaceți energia în timpul zilei, avem produse suplimentare pregătite pentru dumneavoastră. Acestea sunt genul de cuiburi extensibile pe care le puteți lua cu dvs. oriunde - în dormitor, la birou, în mașină sau în vacanță. Cu Cubenest, vă puteți baza pe faptul că va fi întotdeauna acolo când aveți nevoie.

Ce ne face atât de unici? Este obsesia noastră pentru perfecțiune. Fiecare produs pe care îl creăm este proiectat, testat și rafinat cu atenție până când îndeplinește standardele noastre înalte. Și când spunem înalte, ne referim la foarte înalte. Pentru că fiecare dispozitiv Apple este exact ceea ce merită.

Ce accesorii aducem la perfecțiune? Încărcătoare MagSafe, baterii externe MagSafe, suporturi auto MagSafe, curele pentru Apple Watchsuporturi pentru iPad și încărcătoare GaN.

Deci, de ce să ne alegeți pe noi? Pentru că suntem la fel de pasionați ca și dumneavoastră de produsele Apple. Pentru că facem tot ce ne stă în putință pentru ca accesoriile noastre să fie perfecte și pentru că prețuim fiecare client care alege să aibă încredere în noi. Suntem o comunitate de oameni care împărtășesc aceeași pasiune.

Așadar, dacă sunteți la fel de pasionați ca și noi de produsele Apple, dacă apreciați calitatea, designul și funcționalitatea și doriți ce e mai bun pentru dispozitivul dumneavoastră, bine ați venit la Cubenest. Suntem aici pentru tine ❤️.

Luați legătura cu noi

Adresa de facturare:

Allocacoc s.r.o.
Kallabova 31
616 00 Brno, Cehia

ID: 03800156
DIC: CZ03800156

Înregistrată în Registrul Comerțului la Tribunalul Regional din Brno, Secțiunea C, Insert 86839

Conturi bancare:

RON
IBAN: CZ9001000001311358670257

EUR
IBAN: CZ0901000001150776790257

 

 

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de confidențialitate

Arată detaliile
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă