Locator HoloTag cu suport Apple Find My

NOU

Locator HoloTag cu suport Apple Find My

Locatorul inteligent HoloTag cu suport oficial Apple Find My, care ține evidența bunurilor și obiectelor tale personale. Alegeți un pachet de 1, 2 sau 4. Citește mai mult
Pachet

Selectează varianta

Selectează varianta

de la 74,99 Lei

de la 63,02 Lei excl. TVA

Descriere

.

Vă prezentăm HoloTag - un cip de localizare Bluetooth care este un companion indispensabil pentru fiecare utilizator Apple. În vremurile agitate de astăzi, cu atât de multe lucruri pe cap în permanență, poate fi ușor să uităm sau să pierdem ceva important. Fie că este vorba de chei, portofel sau chiar de rucsacul dumneavoastră, HoloTag vă va ajuta să găsiți totul rapid și ușor. Cu suport oficial pentru aplicația Apple Find My, HoloTag este un instrument indispensabil pentru oricine care ține la timpul și la liniștea sa.

Nimic nu este mai rău decât sentimentul de a realiza că ți-ai pierdut cheile sau portofelul pe undeva. Cu HoloTag, acest lucru nu vi se va mai întâmpla. Datorită tehnologiei avansate și integrării cu aplicația Find My de la Apple, găsirea obiectelor pierdute este floare la ureche. În plus, cu criptarea și protecția confidențialității, puteți fi siguri că datele dvs. sunt în siguranță.

.

Cum funcționează?

Găsește-ți articolul folosind milioanele de dispozitive Apple din rețeaua Find My. HoloTag-ul tău trimite un semnal Bluetooth securizat care poate fi detectat de dispozitivele Apple din apropiere (iPhone, iPad și Mac). Aceste dispozitive trimit locația HoloTag-ului dvs. către iCloud - puteți apoi să accesați aplicația Find My și să o vizualizați pe o hartă. Întregul proces este anonim și criptat pentru a vă proteja confidențialitatea. În plus, este eficient, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la durata de viață a bateriei sau la consumul de date.

Ați pierdut un obiect? Nici o problemă!

La fel ca alte produse Apple, HoloTag poate fi setat în modul "Lost". Dacă vreun dispozitiv din rețea detectează HoloTag-ul dvs., va apărea automat o alertă. În plus, aveți opțiunea de a lăsa un mesaj pentru persoana care vă găsește dispozitivul.

.

Îl veți găsi imediat sunând la

Pierderea unui obiect nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare dacă aveți un HoloTag pe el. Trebuie doar să urmați instrucțiunile pentru a vă apropia de el. Pentru a-l localiza, puteți utiliza aplicația Find My, care vă permite să redați un semnal puternic pe soneria încorporată, sau pur și simplu puteți folosi comanda "Siri, găsește-mi cheile de la mașină".

Siguranța înainte de toate

Apple integrează confidențialitatea certificată, asigurându-se că numai dvs. aveți acces la informațiile de localizare ale dispozitivului dvs. Datele de localizare și istoricul acestora nu sunt niciodată stocate direct pe dispozitiv. În plus, dispozitivele care transmit informațiile de localizare ale HoloTag-ului dvs. rămân anonime, iar toate datele sunt criptate la fiecare pas. Prin urmare, nici Apple, nici HOLOMARQ nu au acces la informațiile de localizare a obiectului dvs. sau la identitatea dispozitivelor care vă ajută să îl găsiți.

HoloTag este conceput pentru a preveni urmărirea neautorizată. Dacă HoloTag-ul unui străin ajunge la bunurile tale, iPhone-ul tău va detecta că acesta călătorește cu tine și te va alerta. Dacă nu găsiți dispozitivul într-un anumit interval de timp, acesta va începe să emită un sunet pentru a vă anunța de prezența sa. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alarmele false dacă sunteți cu prieteni care au și ei un HoloTag, de exemplu, sau dacă vă aflați într-un tren plin de persoane cu astfel de dispozitive. Alertele se vor activa doar dacă dispozitivul este separat de proprietarul său.

.

Durată lungă de viață

Localizatorul se mândrește cu o rezistență ridicată la condiții meteorologice nefavorabile, iar bateria sa durează până la doi ani. Atunci când bateria se descarcă, dispozitivul Apple vă va alerta, astfel încât să puteți înlocui cu ușurință bateria. Este inclusă o baterie CR2032, astfel încât să puteți începe să vă folosiți dispozitivul imediat ce îl scoateți din cutie.

Funcții
Apple Find My
certificare oficială MFI din partea Apple
instalare ușoară - urmăriți tutorialul video
vă ajută să îl găsiți - localizați pur și simplu elementul pe harta din aplicație sau prin apelare
privire perfectă - atunci când te îndepărtezi de HoloTag, te avertizează notificările
partajează locația - partajează locația cu contactele de încredere în aplicația Find (Găsește)
localizează un obiect pierdut
date criptate

Parametrii
Bluetooth 5.1
Sunător încorporat (60db)
Baterie CR2032 înlocuibilă (inclusă)
Dimensiuni: 44 x 37,2 x 10,5 mm
Greutate: 7 g

Ceva în neregulă sau aveți nevoie de ajutor cu o comandă? Trimiteți-ne un e-mail sau scrieți-ne pe chat!

info@cubenest.ro

Locator HoloTag cu suport Apple Find My
Locator HoloTag cu suport Apple Find My

de la 74,99 Lei

de la 63,02 Lei excl. TVA

Întrebare despre un produs nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de confidențialitate

Arată detaliile
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă