Cubenest Încărcător pliabil magnetic wireless 3 în 1 S312 Pro

LIVRARE GRATUITĂ

Cubenest Încărcător pliabil magnetic wireless 3 în 1 S312 Pro

Încărcătorul magnetic wireless 3 în 1 este soluția ideală pentru încărcarea simultană a două dispozitive și a unui ceas Apple Watch. Acest încărcător universal și compact este compatibil cu funcția MagSafe și datorită designului său elegant și a două articulații, îl puteți plia cu ușurință și lua oriunde cu dumneavoastră. Acesta susține încărcarea rapidă pentru Apple Watch. Citește mai mult
Culoare

Selectează varianta

Selectează varianta

499,99 Lei

420,16 Lei excl. TVA

Producător: Cubenest

Descriere

Magnetic, elegant, multifuncțional!

.

Încărcător magnetic wireless 3 în 1 S312 Fold conceput pentru a încărca două dispozitive simultan plus ceas Apple Watch. Datorită celor două îmbinări, puteți ajusta unghiul și poziția în funcție de nevoile dumneavoastră. Mențineți biroul ordonat, lipsit de cabluri inutile! Produsul este compatibil MagSafe

Încărcătorul suportă încărcarea rapidă pentru Apple Watch de generația 7, 8 și 9, precum și Apple Watch Ultra de generația 1 și 2. Încărcătorul pliabil va încarcă ceasul Apple Watch în mod convenabil, compatibil cu toate tipurile de brățări.

Cei mai mulți dintre noi doresc să își protejeze telefoanele și obiectivele aparatelor foto cu huse împotriva zgârieturilor. Unele carcase de încărcător cu suprafețe plate nu se potrivesc perfect. De aceea, am dezvoltat o placă de încărcare înălțată care vă permite să obțineți o aliniere magnetică perfectă chiar și atunci când telefonul dvs. are o carcasă care protejează lentilele.

.

Datorită dimensiunilor sale reduse, puteți lua încărcătorul cu dumneavoastră oriunde ați merge, fără bătăi de cap. Datorită designului său elegant și a celor două îmbinări, îl puteți plia exact așa cum aveți nevoie. Designul elegant și materialele de înaltă calitate vor completa perfect orice birou.

Rotire la 360° - mod portret sau peisaj

.

Accesoriu perfect pentru toți iubitorii de aventuri!

 Încărcătorul MagSafe 3in1 este excelent nu numai pentru cei cărora le place să călătorească. Datorită celor două îmbinări, acesta poate fi pus în buzunar fără probleme, nu ocupă spațiu aproape deloc în bagajul dumneavoastră.

Pachetul include, de asemenea, o husă de călătorie foarte rezistentă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că produsul se va deteriora în timpul călătoriilor.

.

Ideal pentru activitățile zilnice...

Veți avea mereu la vedere ecranul telefonului, astfel încât să nu pierdeți nicio notificare sau apel. Corpul suportului beneficiază de un aspect elegant și ocupă foarte puțin spațiu pe birou.

De asemenea, puteți încărca căști AirPods și ceas Apple Watch!

.

Compatibilitate
Suport magnetic pentru încărcare:: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
Suport de încărcare wireless: AirPods a 2-a generație, AirPods a 3-a generație, AirPods Pro, AirPods Pro a 2-a generație, Și alte dispozitive compatibile Qi
Placă de încărcare pentru Apple Watch: compatibil cu Apple Watch Ultra 2/9/Ultra/8/7/6/5/4/3/2/1/SE 2/SE

Proprietăți
Intrare:: 5V/2A, 9V/2,22A, 12V/3A
Ieșire: 5W/7,5W/15W/20W
(Încărcătorul poate încărca iPhone-ul dumneavoastră și alte smartphone-uri inteligente până la 15W și Apple Watch-ul până la 5W.)
Compatibil cu toate dispozitivele care acceptă tehnologia de încărcare wireless
Sistem de protecție: Supraîncărcare, supratensiune, supraîncălzire, scurtcircuit
Greutate: 205 g

.

În cutie
Încărcător magnetic wireless 3in1, adaptor PD de 20W, cablu din nailon USB-C la USB-C (1m), husă de călătorie

 

Atunci când utilizați o husă pentru telefon, asigurați-vă că aceasta este compatibilă cu MagSafe. În caz contrar, este posibil ca accesoriul să nu funcționeze corespunzător.

.

Ceva în neregulă sau aveți nevoie de ajutor cu o comandă? Trimiteți-ne un e-mail sau scrieți-ne pe chat!

info@cubenest.ro

Cubenest Încărcător pliabil magnetic wireless 3 în 1 S312 Pro
Cubenest Încărcător pliabil magnetic wireless 3 în 1 S312 Pro

499,99 Lei

420,16 Lei excl. TVA

Produse alternative

Întrebare despre un produs nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de confidențialitate

Arată detaliile
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă