Cubenest Încărcător magnetic wireless 3 în1 S313 Pro

LIVRARE GRATUITĂ DESIGN NOU

Cubenest Încărcător magnetic wireless 3 în1 S313 Pro

Încărcătorul wireless magnetic 3 în1 conceput pentru a încărca două dispozitive simultan plus ceas Apple Watch. Încărcătorul este compatibil MagSafe și poate fi pus cu ușurință în buzunar. Încărcătorul rabatabil încarcă în mod convenabil Apple Watch cu toate tipurile de brățări. Citește mai mult
Culoare

Selectează varianta

Selectează varianta

399,99 Lei

336,13 Lei excl. TVA

Producător: Cubenest

Descriere

Magnetic, elegant, multifuncțional!

.

Încărcător magnetic wireless 3 în 1 CubeNest conceput pentru a încărca două dispozitive simultan plus ceas Apple Watch. Alegeți combinația de care aveți nevoie și mențineți zona biroului ordonată, lipsită de cabluri inutile! Încărcați două telefoane sau telefonul și căștile wireless plus ceas Apple Watch în același timp, rapid și convenabil. Produsul este compatibil MagSafe, dar poate fi utilizat nu numai de utilizatorii Apple.

Încărcător susține încărcarea rapidă pentru Apple Watch din generațiile 7, 8 și 9, precum și pentru Apple Watch Ultra din generațiile 1 și 2. Încărcătorul pliabil va încarcă ceasul Apple Watch în mod convenabil, compatibil cu toate tipurile de brățări.

Centrul de greutate scăzut și un suport antiderapant asigură stabilitatea în timpul utilizării telefonului. Un magnet puternic menține în poziție fermă telefonul în timpul și după încărcare. De asemenea, dispozitivul oprește automat încărcarea atunci când telefonul sau căștile sunt complet încărcate.

Rotire la 360° - mod portret sau peisaj

.

Ideal pentru activitățile zilnice...

Pe noptieră, la birou în timpul teleconferințelor, în bucătărie atunci când vizualizați rețete video și multe altele....

Veți avea mereu la vedere ecranul telefonului, astfel încât să nu pierdeți nicio notificare sau apel. Corpul suportului beneficiază de un aspect elegant și ocupă foarte puțin spațiu pe birou.

De asemenea, puteți încărca căști AirPods și ceas Apple Watch!

 .

Compatibilitate
Suport magnetic pentru încărcare:: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
Suport de încărcare wireless: AirPods a 2-a generație, AirPods a 3-a generație, AirPods Pro, AirPods Pro a 2-a generație, Și alte dispozitive compatibile Qi
Placă de încărcare pentru Apple Watch: compatibil cu Apple Watch Ultra 2/9/Ultra/8/7/6/5/4/3/2/1/SE 2/SE

Proprietăți
Intrare: 5V/2A, 9V/2,22A, 12V/3A
Ieșire: 5W/7,5W/15W/20W
Pentru a obține o ieșire maximă de 30 W, trebuie să achiziționați un adaptor PD de 35 W sau mai puternic.
(încărcătorul vă va încărca iPhone-ul și alte smartphone-uri la o putere de până la 15W)
Compatibil cu toate dispozitivele care acceptă tehnologia de încărcare wireless
Sistem de protecție: Supraîncărcare, supratensiune, supraîncălzire, scurtcircuit
Dimensiuni: 164 x 72 x 141 mm
Greutate: 308 g

În cutie
Încărcător magnetic wireless 3in1, adaptor PD de 20W, cablu USB-C la USB-C (1m)

 

 

Atunci când utilizați o husă pentru telefon, asigurați-vă că aceasta este compatibilă cu MagSafe. În caz contrar, este posibil ca accesoriul să nu funcționeze corespunzător.

.

Ceva în neregulă sau aveți nevoie de ajutor cu o comandă? Trimiteți-ne un e-mail sau scrieți-ne pe chat!

info@cubenest.ro

Cubenest Încărcător magnetic wireless 3 în1 S313 Pro
Cubenest Încărcător magnetic wireless 3 în1 S313 Pro

399,99 Lei

336,13 Lei excl. TVA

Produse alternative

Întrebare despre un produs nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de confidențialitate

Arată detaliile
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă