Ce este MagSafe?

MagSafe este un transfer de energie fără fir și un standard de conectare a accesoriilor dezvoltat de Apple. Pe scurt, este o caracteristică care facilitează încărcarea wireless și vă permite să conectați o mulțime de accesorii noi și interesante care vă fac telefonul și mai funcțional. Toate acestea sunt posibile datorită unui design complex cu magneți, scuturi, bobine și senzori.

Co je to MagSafe?

Dacă ați deținut vreodată un laptop Apple, conceptul MagSafe nu este, probabil, complet nou pentru dumneavoastră. De fapt, Apple l-a introdus inițial odată cu lansarea MacBook Pro în 2006. Atunci când doriți să vă încărcați MacBook-ul, încărcătorul se conectează rapid și fără probleme la un port de pe partea laterală a laptopului cu ajutorul unui conector magnetic. Acest design este mai sigur decât un conector standard, deoarece se deconectează cu ușurință atunci când este scos.

Cu toate acestea, MagSafe care se integrează în iPhone este diferit și mai avansat decât încărcătoarele pentru laptopuri. Apple a anunțat o nouă versiune de MagSafe în octombrie 2020, odată cu lansarea iPhone 12 și 12 Pro. Începând cu această generație, toate telefoanele Apple sunt fabricate cu sistemul magnetic încorporat MagSafe, care servește ca o modalitate sigură și rapidă de încărcare wireless a telefonului, precum și ca un sistem convenabil de atașare a accesoriilor, cum ar fi încărcătoarele noastre MagSafe sau băncile de alimentare MagSafe.

O scurtă prezentare a principalelor beneficii ale MagSafe pentru utilizatorii de iPhone.

Încărcarea fără fir este o modalitate convenabilă de a vă alimenta dispozitivul fără a vă încurca cu cabluri murdare. Este posibil să fi încercat deja câteva opțiuni de încărcare wireless prin intermediul încărcătorului Qi, care este compatibil cu iPhone 8 și versiunile superioare. Deși telefoanele echipate cu MagSafe sunt în continuare compatibile cu standardul Qi, tehnologia îmbunătățește încărcarea wireless în mai multe moduri.

  • Aliniere perfectă - Designul magnetic asigură o aliniere perfectă a telefonului cu bobinele din interior, accelerând transferul de energie și sporind eficiența. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la poziționare.
  • Încărcare mai rapidă - În timp ce tehnologia Qi este în prezent limitată la alimentarea iPhone-urilor la 7,5 W, MagSafe poate încărca telefonul de două ori mai repede, la o putere de până la 15 W.
  • Încărcare mai sigură - Anterior, nu exista o modalitate sigură de a încărca telefoanele atât de rapid fără a supraîncărca bateria sau componentele electronice din interiorul telefonului. Designul MagSafe permite o încărcare rapidă fără riscul de a vă deteriora dispozitivul.
  • Mai multă comoditate - Comoditatea este un alt mare avantaj al tehnologiei MagSafe față de tehnologiile anterioare de încărcare fără fir. În cazul încărcării wireless obișnuite, nu vă puteți folosi telefonul în timp ce se află în docul de încărcare. Deoarece încărcătoarele MagSafe se atașează în siguranță la telefon, puteți utiliza telefonul chiar și în timpul încărcării wireless.

Pe lângă o lume complet nouă a încărcării fără fir, MagSafe a prezentat utilizatorilor Apple și un sistem de ultimă generație de atașare a accesoriilor. Deoarece telefonul este echipat cu magneți, MagSafe facilitează atașarea unei varietăți de accesorii. De asemenea, oferă o nouă modalitate de a asigura telefonul în mașină. Suporturile auto MagSafe se atașează în siguranță la telefon, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la agrafe sau plăcuțe lipicioase frustrante.

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Utilizăm module cookie pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru a analiza performanța acestuia și pentru a colecta date despre utilizarea sa. În acest scop, este posibil să folosim instrumente și servicii ale unor terțe părți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe "Acceptă toate modulele cookie", vă dați acordul pentru această prelucrare. Puteți găsi informații detaliate mai jos sau vă puteți modifica preferințele.

Politica de confidențialitate

Arată detaliile
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă